Izvor: Informer
24.04.2024 u 16:51
0

OTVORENI BALKAN JE UVERTIRA STVARANJA VELIKE ALBANIJE I VELIKE SRBIJE: MILO ĐUKANOVIĆ potpuno izgubio razum u penziji pa HALUCINIRA

Bivši predsednik i premijer Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović ne krije svoju opsesiju konceptom „velike Srbije“, a njena implementacija počela je da mu se priviđa i u inicijativi „Otvoreni Balkan“.

Đukanović je crnogorskoj Anteni M dao intervju u kojem kaže da zapadni partneri jako dobro vide šta se događa u Crnoj Gori, ali ne posvećuju tome potrebnu pažnju, jer kako navodi, imaju mnogo važnije prioritete nego što su Crna Gora i Zapadni Balkan.

Komentarišući inicijativu „Otvoreni Balkan“ Đukanović ga je ocenio poput teoretičara zavere, kao „uvertiru za stvaranje velike Srbije i njene protivteže – Albanije u prirodnim granicama“.

RUSIJA ĆE STATI U ODBRANU SRPSKOG NARODA I PO PITANJU SREBRENICE I PO OVOM PITANJU: DODIK u RUSIJI na VAŽNOM FORUMU – donosi moćne vesti (FOTO/VIDEO)

„Za mene je Otvoreni Balkan pokušaj institucionalizacije dominacije Srbije i Albanije na Zapadnom Balkanu. A svaki pokušaj dominacije bilo koje države na Zapadnom Balkanu, istorija nas opominje, uvek je vodio u rat. Kad nacionalistički duh izađe iz boce, nema autoriteta, ni domaćeg ni međunarodnog, koji može da spreči eskalaciju nacionalizma, obnovu nestabilnosti pa i ratne sukobe“, kazao je Đukanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter