Izvor: RT
07.04.2024 u 07:35
3

SPREMAJU NAM ARMAGEDON, ZBRISAĆE NAS SA LICE ZEMLJE: BRITANCI upozorili da RUSI SPREMAJU NUKLEARNI NAPAD NA LONDON

Stručnjaci upozoravaju da Britanija nema adekvatnu odbranu i planove u slučaju vazdušnog napada

„London u strahu od nuklearnog napada: Kako bi Britanija mogla da se suoči sa potencijalnom pretnjom

Medijska propaganda, upozorenja političara o „ruskoj pretnji“, testovi Severne Koreje i propali sporazumi sa Iranom izazivaju strah u Londonu od mogućeg „armagedona“ koji bi mogao da pogodi grad.

Kim Džong Un je izjavio da je Severna Koreja odlučna u nuklearnom odgovoru na bilo kakav neprijateljski nuklearni izazov.

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Francuska se uplašila nakon razgovora Šojgua sa Lekronom

Stručnjaci upozoravaju na nedostatke u sposobnosti Britanije da se odbrani od pretnji, navodeći da bi nuklearni napad na London mogao da ubije i povredi više od milion ljudi. Bolnice i vatrogasne službe bi bile uništene, dok bi infrastruktura bila razorena.

Iako Britanija ima sredstva za presretanje nuklearnih pretnji, stručnjaci naglašavaju veliki rizik od izbegavanja takvih napada.

Ruskom projektilu bi bilo potrebno oko 20 minuta da stigne do Britanije, navodi „Dejli mejl“. Mogući nuklearni napad bi izazvao masovne žrtve i uništio veći deo grada.

Eksplozija atomske bombe od 500 kilotona bi uništila zgrade i ubila veliki broj ljudi, dok bi radijacija izazvala ozbiljne zdravstvene probleme.

Stručnjaci upozoravaju da Britanija nije adekvatno opremljena za odbranu od potencijalnih pretnji iz vazduha, s obzirom na broj nuklearnih projektila Rusije i nedostatak strateškog pregleda potrošnje i plana.“

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SPREMAJU NAM ARMAGEDON, ZBRISAĆE NAS SA LICE ZEMLJE: BRITANCI upozorili da RUSI SPREMAJU NUKLEARNI NAPAD NA LONDON”

  1. Niko nije dovljno opremljen u odnosu na beoj nuklearnih proektila Rusije I nece nikad biti.A britanci da su se normalno ponasali nebi imali cega da se plase.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter