Izvor: tass happbsc
06.04.2024 u 20:24
2

RAZNESITE IH SVE: Svakoga ko ubije pripadnika NATO-a treba maksimalno nagraditi PORUČIO MEDVEDEV

Rusi u posljednje vreme sve češće spominju izravan sukob s NATO-om, dok ruski predsednik Vladimir Putin upozorava da bi takva situacija neizbježno dovela do trećeg svetskog rata i nuklearne katastrofe.

Bivši ruski predsednik Dmitrij Medvedev juče je oštro kritikovao NATO i predložio nagradu za svakog ubijenog pripadnika Alijanse. „Za ove prekookeanske uši, koje, za razliku od nesretnih Ukrajinaca, nisu morale u rat, može postojati samo jedno pravilo: bez zarobljenika!“ napisao je na X-u Medvedev, koji je sada zamenik predsjednika ruskog saveta za nacionalnu bezbednost.

VREME JE ZA PREGOVORE SA RUSIJOM: Hitno oglašavanje kabineta Zelenskog

„A onoga ko ubije, digne u vazduh ili spali vojnika NATO-a treba maksimalno nagraditi“, dodao je. Medvedev se usprotivio hipotettičkom  scenariju, koji je sam predstavio na društvenim mrežama, prema kojem bi NATO na početku rasporedio trupe i specijalne snage u zapadnoj Ukrajini za „održavanje kućnog reda i obuku“. „To su drski nasilnici koji cijeli svet smatraju budalom“ napisao je Medvedev.

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da su francuski predsednik Emanuel Makron i niz drugih zapadnih lidera sponzori terorističkog napada na koncertnu dvoranu Krokus siti hol 22. marta u predgrađu Moskve.

”Saučesnici: da, barem isti Makron, njegova retorika, njegovi postupci, i što je najvažnije, njegove tajne operacije sa režimom Bandere mogu se kvalifikovati kao saučesništvo u terorističkom napadu 22. marta…Očigledno je da su Makron i brojni drugi zapadni lideri sponzori ovog užasnog terorističkog napada. Za ovo nema oprosta“, napisao je Medvedev na Telegram kanalu

Prema poslednjim podacima, u terorističkom napadu na koncertnu salu Krokus siti u Krasnogorsku kod Moskve poginulo je 145 osoba.

Ruski predsednik Vladimir Putin istakao je da Rusija nije suočena samo sa pažljivo planiranim terorističkim napadom, već sa pripremljenim i organizovanim masovnim ubistvom civila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “RAZNESITE IH SVE: Svakoga ko ubije pripadnika NATO-a treba maksimalno nagraditi PORUČIO MEDVEDEV”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter