Izvor: Tanjug
12.04.2022 u 07:59
0

RUSI SU SVUDA POSTAVILI MINE! ONI SU NAJSTRAŠNIJI ZLOČINCI! Zelenski u PONOĆNOM obraćanju naciji izneo jezive optužbe protiv Moskve

U noćnom obraćanju naciji u ponedeljak, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da su ruske trupe koje se povlače iz delova severne Ukrajine namerno ostavile hiljade mina za sobom, što on smatra „ratnim zločinom“.

– U tim oblastima su ostavljene desetine, ako ne i stotine hiljada neeksplodiranih ubojitih sredstava. Timovi rade na uklanjanju ovih opasnih predmeta. Osvajači su svuda ostavili mine, uključujući kuće, na ulicama i poljima – dodao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Namerno su činili sve da povratak na ove prostore nakon deokupacije bude što opasniji. Zbog delovanja ruske vojske, naša teritorija danas je jedna od najzagađenijih minama na svetu – rekao je Zelenski, piše CNN.

ZELENSKI NAJSTRAŠNIJE ISPROZIVAO ZAPAD! U ratu protiv Putina traži samo JEDNO ili će posledice biti tragične

On je ove akcije nazvao „ratnim zločinima“ koji imaju za cilj da „ubiju ili osakate što je moguće više naših ljudi“, dodajući da trupe to ne bi učinile bez eksplicitnih naređenja ruskog rukovodstva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter