Izvor: TANJUG
12.04.2022 u 07:58
0

Putin i Lukašenko danas u poseti kosmodromu Vostočni (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin i beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko, posetiće danas kosmodrom Vostočni u Amurskoj oblasti Rusije na Dan kosmonautike.

ZAVRŠEN SASTANAK PUTINA I NEHAMERA: Razgovori ocenjeni kao „direktni, otvoreni i teški“

Planiran je bilateralni sastanak lidera, nakon čega će se obratiti novinarima,a ovo je prvo regionalno putovanje ruskog predsednika ove godine, prenose strani mediji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je saopštila pres-služba Kremlja, Putin će uručiti državne nagrade kosmonautima i zajedno sa Lukašenkom sastaće se sa radnicima na kosmodromu.

Nakon toga, lideri će razgovarati o bilateralnim odnosima i unapređenju integracione saradnje u okviru Unije država, navodi ruska agencija.

U Rusiji se 12. april obeležava kao Dan kosmonautike, u znak sećanja na prvi let sa ljudskom posadom u svemir, koji je 1961. godine izveo sovjetski kosmonaut Jurij Gagarin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter