Izvor: Alo.rs
10.04.2024 u 11:30
0

RUSI UHAPSILI UKRAJINSKOG OBAVEŠTAJCA: Uhvaćen u priperemi terorističkog napada

Pripadnici specijalne službe Rusije priveli su agenta Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) u Zaporoškoj oblasti, koji je pripremao teroristički napad na rusko vojno osoblje.

Ruski bezbednosni agenti uhapsili su ukrajinskog obaveštajca, saopštilo je odeljenje ruske Federalne službe bezbednosti (FSB) u Zaporoškoj oblasti i pojasnilo da se radi o ženi koja je navodno planirala teroristički napad na ruske trupe.

“Službenici FSB-a u Zaporoškoj oblasti uhapsili su lokalnu ženu koja je pomagala kriminalcima u pripremi terorističkog napada na ruske vojnike. Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) je koordinirala aktivnost saučesnika i snabdevala je eksplozivnim napravama“, saopštila je FSB, prenosi Tass.

Istragom je utvrđeno da je žena iz Zaporoške oblasti kupila komponente za pravljenje molotovljevog koktela i napravila novo skriveno mesto kako bi ih predala napadačima.

Kako se navodi, pokrenuta je krivična istraga, a detektivi su u kući osumnjičene pronašli tri eksplozivna bloka TNT-a, od kojih je svaki težak 400 grama, kao i komponente za pravljenje ručnog zapaljivog oružja.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter