Izvor: tanjug
17.06.2022 u 19:31
0

RUSIJA NIJE PROTIV DA UKRAJINA UĐE U EU: Putin poručio: „Zaboga, to je njihov izbor“

Rusija nema primedbe da se Ukrajina priključi Evropskoj uniji, koja nije vojna organizacija, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin.

PUTIN PREDVIĐA KRAH EVROPSKE EKONOMIJE Predsednik Rusije poručio je da su sankcije protiv njegove zemlje nerazumne, nepromišljene i neuspešne!

– EU nije vojna organizacija ili vojno-politički blok, za razliku od NATO. Uvek smo govorili, i uvek ću reći da je naš stav vrlo jasan po ovom pitanju. Mi nemamo ništa protiv ulaska Ukrajine – istakao je Putin na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, preneo je TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nikada nismo bili protiv ovoga (ulaska Ukrajine u EU). Uvek smo bili protiv vojnog razvoja ukrajinske teritorije, jer to ugrožava našu bezbednost. To je ono čemu smo se protivili. Ali što se tice ekonomske integracije – Zaboga, to je njihov izbor – rekao je Putin.

Istovremeno, naglasio je on, svrsishodnost prijema Ukrajine u Evropsku uniju, takođe, će samostalno odrediti EU.

– To je suverena odluka bilo koje zemlje – ući ili ne u ekonomske asocijacije, a posao ove ili one ekonomske asocijacije je da prima nove članove ili ne. Neka same zemlje EU odluče u kojoj meri je to moguće i izvodljivo. Da li će to biti od koristi ili štete za Ukrajinu, to je u potpunosti njihova stvar, stvar ukrajinskog naroda i ukrajinskog rukovodstva danas – zaključio je Putin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter