Izvor: tanjug
17.06.2022 u 18:45
0

ZAHAROVA DEMANTOVALA PRITVARANJE RUSKOG TAJNOG AGENTA U HOLANDIJI: „Laž sa ciljem da se Rusija uvuče u još jedan špijunski skandal“

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova demantovala je, kako je rekla, lažnu glasinu o pritvaranju ruskog tajnog agenta u Holandiji lansiranu s ciljem da se Rusija uvuče u još jedan špijunski skandal.

PUTIN ĆE UPOTREBITI NOVO ORUŽJE Predsednik Belorusije Lukašenko otkrio je da sve zavisi od toga kako će Amerikanci gurati Ukrajince u ovaj rat!

– Čuli smo za medijska nagađanja da je izvesni V. M. Fereira, građanin Brazila, pritvoren u Holandiji. Holandski zvaničnici tvrde da je on “pripadnik službe GRU“ (ruska vojna obaveštajna služba), koji je pokušao da se infiltrira u Međunarodni krivični sud kao pripravnik – navela je Zaharova, preneo je TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je dodala da je evidentno da „ovakve laži imaju za cilj da se Rusija umeša u još jedan špijunski skandal“.

– Plaši se javnost ruskim “podmuklim intrigama“, a istovremeno se kreira atmosfera da MKS treba da istražuje zločine koje je navodno počinila ruska vojska u Ukrajini – dodala je Zaharova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter