Izvor: Kurir.rs/Klix.ba
13.11.2022 u 09:02
0

RUSKA VOJSKA NAJAVILA POVLAČENJE IZ NOVE KAHOVKE: Građani se pripremaju za evakuaciju, strah od rušenja brane na Dnjepru

Ruska vojska najavila da će se povući iz grada Nove Kahovke gde se nalazi ključna brana na reci Dnjepar, nakon što su krajem ove nedelje napustili Herson.

Prvi čovek proruske vlade Pavel Filipčuk rekao je da će se uprava grada i stanovnici povući na sigurnu lokaciju.

Zelenski optužio ruske snage da su uništile ključnu infrastrukturu u Hersonu: „Mi ćemo sve obnoviti, verujte mi!“

– Stanovnici u području 15 kilometara oko grada trebaju se pripremiti za odlazak. Vlada zabrinutost za branu koja bi mogla biti oštećena projektilima što bi izazvalo poplave – naveo je Filipčuk.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Filipčuk je ustvrdio da su ukrajinske snage označile gradsku upravu navodnom, „prvom metom terorističkog napada“.

– Stanovnici se trebaju pripremiti za odlazak u južni ruski region Krasnodar, gde će biti smešteni u grejane stanove, primati redovne obroke i finansijsku pomoć od 100.000 rubalja – dodao je Filipčuk.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter