Izvor: Tanjug
17.09.2022 u 18:58
0

RUSKE SNAGE IZVELE UDARE U OBLASTIMA HERSONA, NIKOLAJEVA, HARKOVA I DONJECKA: Moskva optužila Kijev da je granatirao područje u blizini nuklearne elektrane Zaporožje!

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su njene snage izvele udare na ukrajinske položaje u nekoliko delova Ukrajine i optužilo Kijev da je granatirao područje u blizini nuklearne elektrane Zaporožje.

Ruske snage su izvele udare u oblastima Hersona, Nikolajeva, Harkova i Donjecka, saopštilo je Ministarstvo, koje je dodalo da su ukrajinske snage izvele neuspešnu ofanzivu kod Pravdina u Hersonu, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LUKAŠENKO: SAD guraju Evropu u rat sa Rusijom na teritoriji Ukrajine! Vašington raspiruje rat na Kosmetu!

Nivo radijacije u Zaporožju, najvećoj evropskoj nuklearnoj elektrani, je normalan, navelo je Ministarstvo.

U saopštenju je istaknuto da su ukrajinske snage danas granatirale u dva navrata područja u blizini nuklearne elektrane.

Portparol ukrajinskog Ministarstva spoljnih poslova negirao je da su ukrajinske snage izvele granatiranje u blizini Zaporožja.

Rusija i Ukrajina međusobno optužuju jedna drugu za granatiranje nuklearke Zaporožje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter