Izvor: Tanjug
14.07.2022 u 20:35
0

Ruski ambasador u V. Britaniji poručuje: „Sukob će se završiti, možda i vrlo brzo, jer će Britanija shvatiti da ne postoji mogućnost pobede nad Rusijom!“

Ambasador Rusije u Velikoj Britaniji Andrej Kelin rekao je danas da će se rat u Ukrajini produžiti ukoliko Britanija nastavi da snabdeva Kijev oružjem.

On je rekao da se britansko oružje sada koristi da se granatiraju civili u regionu Donbas na istoku Ukrajine i ostalim oblastima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Sukob će se završiti, možda i vrlo brzo, jer će Britanija shvatiti da ne postoji mogućnost pobede nad Rusijom“, kazao je Kelin za „Skaj njuz“.

Ruski ambasador je rekao da što više oružja London bude slao Ukrajincima, kijevske vlasti će nastavljati konflikt.

RUSKO MINISTARSTVO: Shvatanje Zapada o sebi kao pobednicima u završenoj hladnoratovskoj blokovskoj konfrontaciji je „usadilo u njih lažno uverenje da se demokratija može uvoziti“

Kelin je dodao da nova britanska vlada kad bude formirana treba da bude realna u vezi s politikom prema Ukrajini, jer „sukob neće trajati doveka“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter