Izvor: kurir.rs
08.01.2024 u 07:41
0

RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Odjekuju eksplozije, Kijev DRHTI

Ukrajinsko Ratno vazduhoplovstvo je objavilo upozorenje da ruski bombarderi Su-35 operišu neposredno uz severnu granicu sa Rusijom i pozvalo stanovništvo da pretnje od udara raketa shvate ozbiljno.

Kijev indipendent prenosi da je najmanje 13 teških bombardera poletelo sa piste aerodroma u Murmanskoj oblasti u Rusiji.

Navodi se da je takođe zabeleženo poletanje borbenih aviona Mig-31k iz Savaslejke iz oblasti Nižnjeg Novgoroda u Rusiji.

NEMCI ZEZNULI UKRAJINCE: Dali im krševe

Navodi se da je tokom zime Rusija usredsređena na gađanje energetske infrastrukture Ukrajine kako bi onesposobila industrijske kapacitete te zemlje u trenutku kada rat ulazi u treću godinu trajanja.

Ukrajinski medij navodi da su jutros oko šest sati po lokalnom vremenu vlasti objavile da je ruska raketa primećena u Sumskoj oblasti kako se kreće ka Poltavskoj oblasti.

Navodi se da je takođe registrovano kretanje raketa u smeru Kijeva i to iz južnog pravca, kao i prema Dnjipru iz istočnog pravca.

Eksplozije su se oko osam sati po lokalnom vremenu čule u industrijskom gradu Dnjipru.

Lokalni mediji su objavili da su na snazi uzbune na vazdušnu opasnost u Dnjipru, Ternopilju, Harkovu, Kijevu i Lavovu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter