Izvor: Novosti
17.10.2021 u 16:27
0

RUSKI LOVAC PRESREO AMERIČKI BOMBARDER: MiG-31 sprečio pokušaj kršenja vazdušnog prostora nad Japanskim morem!

Ruski MiG-31 bio je prinuđen da uzleti nakon što je Nacionalni centar za upravljanje odbranom Ruske Federacije ustanovio leteći objekat koji se približavao ruskim granicama.

Kako je saopšteno iz tog centra, leteći objekat je potom identifikovan kao američki bombarder B1-B (Rockwell B-1B Lancer).

PROČITAJTE JOŠRatni brodovi SAD i Kanade prošli kroz Tajvanski moreuz

-Kako bi se utvrdilo kakva letelica je u pitanju poleteo je MiG-31 i sprečio pokušaj kršenja vazdušnog prostora nad Japanskim morem- navodi se u saopštenju Centra.

Dodaje se i da zahvaljujući operativnoj akciji ruskog vazduhoplovstva američki avion nije prešao rusku granicu.

PROČITAJTE JOŠNE VIDI SE KRAJ AGONIJI! Nema znakova da će se vulkan na La Palmi uskoro smiriti

Takođe je navedeno i da ruski lovac nije narušio međunarodna pravila letenja.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter