Izvor: Tanjug
22.07.2021 u 21:21
0

SAD STROGO OSUĐUJE DEŠAVANJA NA KUBI: Sankcionisaće se svi pojedinci koji ugnjetavaju Kubanski narod!

Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je danas da su nove američke sankcije Kubi usmerene na one koji su odgovorni za represiju protiv demonstranata i da su oni samo prvi korak u američkom odgovoru.

Ovo je samo početak, naveo je Bajden u saopštenju.

VAŽNO

VUČIĆ danas na sastanku sa Zaevom i Ramom putem video linka (FOTO)

STIŽE TROPSKI TALAS! Temperatura će ići preko 40 stepeni, spremite se za tople dane tokom vikenda!

TUGA U PORODICI PREMINULOG DEČAKA SA KARABURME: Deda očajan zbog smrti unuka ali i zbog odluke suda!

ZAGORKA DOLOVAC IZABRANA ZA REPUBLIČKOG JAVNOG TUŽIOCA!

PREMIJERKA BRNABIĆ OŠTRO OSUDILA! „I koljači su dobri, samo kad su protiv Vučića!“

BEOGRAĐANI, danas i sutra BESPLATNO KUPANJE na BANJIČKIM BAZENIMA!

SAD osuđuju masovna hapšenja i lažna suđenja na Kubi i nastaviće da sankcionišu pojedince odgovorne za ugnjetavanje kubanskog naroda.

Više desetina ljudi je uhapšeno tokom najvećih protesta koji su se na Kubi dogodili u poslednjih nekoliko decenija, jedna osoba je poginula, a nekoliko građana i pripadnika bezbednosnih snaga je povređeno na protestu u predgrađu Havane prošlog ponedeljka, javili su mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter