Izvor: Happy BSC
21.02.2024 u 21:40
0

SADA JE SVE JASNO! Ono što su Blinken i Lavrov uradili na samitu je video CEO SVET (VIDEO)

Detalj sa samita koji je svima zapao za oko osvanuo je na društvenim mrežama i u srži pokazao kakav je odnos Zapada sa Rusijom

Ministri spoljnih poslova iz grupe G20 okupili su se danas u Rio de Žaneiru da razgovaraju o svetskim tenzijama i načinima za poboljšanje multilateralne organizacije u pripremi za njihov godišnji samit lidera kojim predsedava Brazil.

Detalj sa samita koji je svima zapao za oko osvanuo je na društvenim mrežama i u srži pokazao kakav je odnos Zapada sa Rusijom.

Naime, na snimku sa samita se vidi kako američki državni sekretar Entoni Blinken i šef ruske diplomatije Sergej Lavrov, iako borave u istom prostoru, nisu razmenili nikakav pozdrav niti su se pogledali!


Inače, predsednik Brazila Luiz Inasio Lula da Silva postavio je reformu globalnog upravljanja kao glavni prioritet G20 ove godine, zajedno sa suzbijanjem klimatskih promena i smanjenjem siromaštva, preneo je Rojters.

Američki državni sekretar Entoni Blinken sastao se sa Lulom u Braziliji na putu za Rio i izrazio podršku SAD njegovoj agendi predsedavanja G20 u borbi protiv gladi i siromaštva, mobilizaciji protiv klimatske krize i efikasnijem globalnom upravljanju, rekao je portparol Metju Miler novinarima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter