Izvor: kurir.rs
11.12.2023 u 13:13
1

SATERAN U ĆOŠAK: Zelenski o razgovoru sa Orbanom

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je imao "iskren" razgovor sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, s kojim se sreo u Argentini.

Zelenski se s Orbanom, koji se protivi ulasku Ukrajine u Evropsku uniju, sastao juče na inauguraciji novog predsednika Argentine Havijera Mileja.

– Bilo je najiskrenije moguće, fokusirano na naše evropske poslove – rekao je Zelenski u video snimku koji je objavio na Telegramu.

RUSIJA MOŽE DA SLAVI, PUTIN JE OVO ČEKAO: Ukrajini stižu loše vesti sa Zapada

Bertalan Havaši, Orbanov saradnik za saradnju s medijima, potvrdio je da su Zelenski i mađarski lider imali sastanak na marginama inauguracije argentinskog predsednika.

– Što se tiče pridruživanja Ukrajine EU, Viktor Orban je signalizirao da zemlje članice Evropske unije kontinuirano razgovaraju o tom pitanju – naveo je Havaši.

Zelenski će sutra otputovati u SAD kako bi pokušao da odblokira paket američke odbrambene pomoći vredan 60 milijardi dolara.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SATERAN U ĆOŠAK: Zelenski o razgovoru sa Orbanom”

  1. Ej jadan i bedan narkomanu,,,,sutra će te grliti Bajden a možda dođe i Natanjahu da se zadnji puta izgrlite i isplačete !!!!! Koga je amerkanac ili britanac zagrlio teško njemu !!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter