Izvor: Tanjug
15.09.2021 u 16:56
0

SESTRA KIM DŽONG UNA: Izjave Seula su za žaljenje!

Izjava južnokorejskog predsednika Muna Džae-ina, koji je rekao da novi raketni sistemi Seula može da odvrati severnokorejski sistem, su nelogični i za žaljenje, a mogu i da naštete odnosima, rekla je danas Kim Jo DŽong, sestra severnokorejskog lidera Kima DŽonga Una, objavili su danas severnokorejski mediji.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKA BRITANIJA: Džonson rekonstruiše vladu

Kimova sestra je rekla da su Munove izjave, prilikom testiranja balističkih raketa nove južnokorejske podmornice, „neprimerene“ i mogu da dovedu do prekida veza, ukoliko Mun nastavi da „kleveta“ Severnu Koreju, preneo je Rojters pisanje novinske agencije KCNA iz Pjongjanga.

PROČITAJTE JOŠ: IMUNIZACIJA U PORTUGALIJI: Vakcinisano 80 odsto stanovništva

Ranije u toku dana, Severna i Južna Koreja izvršile su testiranje balističkih raketa u najnovijoj demonstraciji vojne sile i trci u naoružanju u kojoj su obe zemlje razvile sofisticirana oružja, a napori da se pregovori nastave ostali su bez uspeha, podsetila je britanska novinska agencija.

Južna Koreja testirala je balističku raketu lansiranu sa podmornice i postala prva zemlja bez nuklearnog naoružanja koja je razvila ovakav raketni sistem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter