Izvor: TANJUG
09.10.2023 u 19:02
0

ŠIRI SE RAT NA BLISKOM ISTOKU: Borbeni helikopteri napali ciljeve u Libanu (VIDEO)

Izraelska vojska objavila je da njeni borbeni helikopteri napadaju mete na teritoriji Libana, ne navodeći dalje detalje.

Izraelski vojnici su danas ubili nekoliko naoružanih ljudi koji su se ubacili u Izrael iz Libana, saopštila je izraelska vojska, ali nije navela koliko ih je bilo, niti iz koje su orgaLokalni mediji su preneli izjave zvaničnika Hezbolaha koji su porekli umešanost u pogranični incident

Proiranski Hezbolah je pohvalio saveznika islamski ekstremistički Hamas za napad bez presedana tokom vikenda na Izrael, ali nije najavio da će pokušati da udruži snage.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter