Izvor: TANJUG
14.02.2024 u 11:04
0

ŠIRI SE SUKOB NA BLISKOM ISTOKU LIBAN ZASUO IZRAEL RAKETAMA: Ima mrtvih, najmanje 7 ljudi ranjeno(VIDEO)

U raketnom napadu koji je danas izveden iz pravca Libana na sever Izraela, i za koji se sumnja da su ga izveli militanti Hezbolaha, poginula je jedna osoba, a sedam je ranjeno, saopštila je izraelska Zdravstvena služba Magen David Adom (MDA).

Izraelska vojska je saopštila da su militanti libanskog Hezbolaha gađali danas raketama bazu štaba severne komande u Safedu, prenosi Tajms of Izrael.

„Identifikovana su brojna lansiranja iz Libana u oblasti Netua, Manara i u bazu izraelske vojske u severnom Izraelu“, navodi se u saopštenju.

SASTANAK NAKON VIŠE OD DECENIJE LJUTNJE: Erdogan u Egiptu da bi sa Siisijem potvrdio pomirenje

Izraelska vojska je navela da je uzvratila na napad i da gađa mesta lansiranja. Generalni direktor službe MDA, Eli Bin, rekao je da je jedna osoba poginula u raketnom napadu iz Libana.

On je rekao da je tokom pretrage zgrada koje su pogođene raketnom vatrom, otkriveno telo žene. Još sedam osoba je ranjeno u napadu, koji je navodno izvela militantna grupa Hezbolah, navodi Tajms of Izrael.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter