Izvor: BSC Happy
23.03.2024 u 09:46
2

SLEDE TOTALNE EGZEKUCIJE TERORISTA, OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB: MEDVEDEV zapretio STRAŠNOM OSVETOM, a imao posebno poruku za KIJEV, ako su umešani…

Povodom terorističkog napada u Moskvi oglasio se i zamenik predsednika Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, rekavši kako će osveta biti strašna.

Oko za oko, zub za zub

– Nikakva suđenja ili istrage neće pomoći ako se sili ne suprotstavi silom, a smrti totalnim egzekucijama terorista i represijama nad njihovim porodicama. Svetsko iskustvo. Ako se utvrdi da se radi o teroristima kijevskog režima, nemoguće je drugačije postupati sa njima i njihovim ideološkim inspiratorima. Svi oni moraju biti pronađeni i nemilosrdno uništeni kao teroristi. Uključujući i zvaničnike države koja je počinila takav zločin. Smrt za smrt – istakao je Medvedev.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SLEDE TOTALNE EGZEKUCIJE TERORISTA, OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB: MEDVEDEV zapretio STRAŠNOM OSVETOM, a imao posebno poruku za KIJEV, ako su umešani…”

  1. Gospodine Medvedev. Moje duboko saucesce porodicama poginulih u tom teroristickom napadu na civile Rusije. Povredjenima zelim da se sto prije oporave i vrate svojim porodicama. Sto se tice terorista. Ne treba ih streljati. To je najlaksa smrt za njih. Treba ih objesiti za noge u centru Moskve i da umiru u mukama.

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter