Izvor: B92.net
01.07.2020 u 10:10
0

SLOBODAN ULAZ U GRČKU PREKO MAKEDONIJE Od danas otvoren granični prelaz Evzoni

Prema informacijama srpskih turista od jutros je granični prelaz Evzoni, izmedju Severne Makedonije i Grčke, otvoren.

„Stigao je zvaničan dopis na Evzoni. Granica je otvorena za Srbe i naši turisti već prolaze ovaj granični prelaz“, potvrdio je  direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije Aleksandar Seničić.

OVO MORATE PROČITATI

HEROJ SPREČIO OTMICU DETETA! „Srbin u Berlinu spasao nemačko dete od Nemca“

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Sunčano i toplo, na jugu zemlje mogući pljuskovi

EU OTVORILA GRANICE Slobodan prolaz za naše državljane

CIA i KLINTON platili da se IZVEDE PUČ 5. oktobra i Milošević ISPORUČI NA VIDOVDAN!

Iz jedne beogradske turističke agencije javljaju da su preko Evzonija prešli bez testiranja, takođe što se tiče potvrda sa QR kodovima, te potvrde je neophodno da imate kod sebe i na zahtev carinika da pokažete.

„Sudeći po komentarima ovde, otvoren je i Evzoni“, navodi se na Fejsbuk strani Nikana.gr.

„Jutros u četiri ušla sam u Grčku preko Evzonija. Na granici sam bila jedina, znači zadržavanje jedan minut. Osim pasoša ne traže ništa više, testiranja nema, fini, srdačni, ljubazni, a autoput prazan“, navela je jedna članica grupe.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

HAOS U KRAGUJEVCU Tuča u marketu zbog ZAŠTITNE MASKE! (VIDEO)

DR KON: NE SMEM JOŠ GOVORITI O SITUACIJI U BEOGRADU

Dr Tiodorović: PRAVI PIK ZARAZE U SRBIJI ĆEMO IMATI ZA PET-ŠEST DANA

Na stranici Grčka info takođe su brojni komentari članova koji su uspeli da pređu ovaj granični prelaz.

Savet EU usvojio je preporuku da se od danas ukinu privremene restrikcije na putovanja u EU za gradjane 15 zemlja širom sveta, među kojima je i Srbija, ali i upozorio da je primena ove preporuke isključivo u nadležnosti država članica.

U slučaju zatvaranja granica zbog epidemije koronavirusa za turiste koji organizovano odlaze na odmor, turističke organizacije obezbediće povratak u zemlju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter