Izvor: sputniknews.com
02.05.2022 u 12:09
0

SNAŽNE OPTUŽBE IZ RUSKE DUME: „Svi koji su doneli odluke o isporukama oružja osramotili su se i treba da odgovaraju kao ratni zločinci!

Predsednik Dume Vjačeslav Volodin je izjavio da svi šefovi država koji su doneli odluku o isporukama oružja Ukrajini treba da odgovaraju kao ratni zločinci.

„Lideri čitavog niza evropskih država, na čelu sa Nemačkom, mogli bi da uvuku svoje narode u velike probleme. Isporučujući naoružanje Ukrajini oni postaju učesnici u sukobu… Svi šefovi država koji su doneli odluke o isporukama oružja osramotili su se i treba da odgovaraju kao ratni zločinci“, napisao je Volodin na svom Telegram kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BRUTALAN ODGOVOR PUTINA BAJDENU! Rusija krenula u sprovođenje SUROVE akcije protiv Amerikanaca

Prema njegovim rečima, lideri država su ćutali kada su nacisti pre osma godina u Odesi spaljivali civile i ništa nisu preduzeli u cilju zaštite ljudi u Donbasu, a ‘sada čine sve kako bi ginuli Sloveni u Ukrajini’ . Počeli su i da zaboravljaju tragediju Drugog svetskog rata i koja je cena plaćena da bi se svet oslobodio od fašizma.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter