Izvor: sputniknews.com
20.04.2022 u 18:00
0

ŠOK! Bela kuća nadzire sve tekstove Si-En-Ena i Blumberga!

Činovnici u američkoj administraciji nadgledaju sve tekstove koji se objavljuju na sajtovima Si-En-Ena i Blumberga i usaglašavaju s autorima svaki detalj koji se tiče širenja lažnih vesti usmerenih protiv Rusije, rekao je za Sputnjik diplomatski izvor.

„Rukovodstvo Si-En-Ena i Blumberga je pod pritiskom Bele kuće. Sada su oba ova američka medija, koji su i ranije bili ključni elementi neoliberalne američke propagande, potpuno srasla s američkom administracijom. Džon Mikletvejt, glavni urednik Blumberga, sada je gotovo državni službenik Saveta za nacionalnu bezbednost“, rekao je sagovornik Sputnjika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, nadzor nad sadržajem tekstova koji se objavljuju na sajtovima Si-En-Ena i Blumberga posebno je pojačan posle početka specijalne operacije u Ukrajini.

„Vreme objavljivanja, statistika, akcenti – usaglašava se bukvalno sve. Zabrana širenja antiruskih fejkova je sada ukinuta ‘odozgo’, a pomahnitala rusofobija je postala glavna specijalnost ovih ‘uvaženih predstavnika sedme sile’“, dodao je diplomata.

Ministarstvo inostranih poslova Rusije je ranije saopštilo da je rusofobija poprimila do sada neviđene razmere i da se pretvara u političku ideologiju niza država. Predsednik Rusije Vladimir Putin je upozorio na to da se na Zapadu pojačava diskriminacija svega što je povezano s Rusijom. Prema njegovim rečima, iz kulturnih programa nestaju dela Petra Čajkovskog, Dmitrija Šostakoviča, Sergeja Rahmanjinova, zabranjuju se ruski pisci i njihove knjige.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter