Izvor: informer
31.03.2022 u 10:13
0

ŠOKANTNO! AGENT CIA REŠIO DA PROGOVORI! Otkrio je pravu istinu o RATU U UKRAJINI, a koju je Amerika skrivala

„Dolazak Rusije u Kijev u roku od tri dana od invazije takođe mi je privukao pažnju. Takozvani američki vojni eksperti su tvrdili da je Rusija zaglibila, ali kada je kolona duža od 30 km bila pozicionirana severno od Kijeva više od nedelju dana, bilo je jasno da je sposobnost Ukrajine da pokrene vazdušne vojne operacije poptuno eliminisana“, kaže Džonson.

Veteran američke CIA-e, analitičar Lari Džonson, kaže da je rusko opkoljavanje Kijeva u protekle tri nedelje pomalo zbunilo sve, a da je imalo za cilj uništavanje značajnih ukrajinskih resursa kako bi Rusija mogla da izvede operacije velikih razmera na istoku i jugu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovom mišljenju, preostale grupe Oružanih snaga Ukrajine u Donbasu i Harkovu postaće sledeći objekat ruske ofanzive. Njihovo eliminisanje je sledeći zadatak, a da bi to izvela kako je zacrtala, Rusija je morala da uništi infrastrukturu i skladišta oružja, tehnike i goriva oko žile kucavice – Kijeva.

„Dolazak Rusije u Kijev u roku od tri dana od invazije takođe mi je privukao pažnju. Takozvani američki vojni eksperti su tvrdili da je Rusija zaglibila, ali kada je kolona duža od 30 km bila pozicionirana severno od Kijeva više od nedelju dana, bilo je jasno da je sposobnost Ukrajine da pokrene vazdušne vojne operacije poptuno eliminisana“, kaže Džonson. 

„Intenzitet i obim ruskog napada su izuzetni. Oni su za tri nedelje osvojili teritoriju koja je veća od kopnene mase Velike Britanije. Zatim su nastavili sa izvođenjem ciljanih napada na ključne gradove i vojne objekte. Nismo videli nijedan slučaj da je ukrajinska jedinice veličine puka ili brigade napala i porazila rusku jedinicu. Umesto toga, Rusi su podelili ukrajinsku vojsku na fragmente i presekli im linije komunikacije. Rusi konsoliduju kontrolu nad Mariupoljom i obezbedili su sve prilaze Crnom moru. Ukrajina je sada odsečena na jugu i severu“, ocenjuje veteran CIA.

On, međutim, napominje da u Vašingtonu sada vlada očaj.

„Osim što pokušava da zabrani sve što je rusko, Bajdenova administracija pokušava da maltretira Kinu, Indiju i Saudijsku Arabiju. Ne vidim nešto da je bilo koju od tih zemalja ‘doveo u red“. Verujem da je Bajdenova ekipa napravila fatalnu grešku pokušavajući da demonizuje sve vezano za Rusiju. Ako ništa drugo, ovo ujedinjuje ruski narod iza Putina i oni su spremni da se ukopaju u dugu borbu.“

Džonson napominje da je šokiran pogrešnim procenama da bi ih ekonomske sankcije Rusiju bacile na kolena.

Istina je suprotno. Rusija je samodovoljna i ne zavisi od uvoza. Njen izvoz je ključan za ekonomsko blagostanje Zapada. Ako zadrže pšenicu, potašu, gas, naftu, paladijum, gotov nikl i druge ključne minerale sa Zapada, evropska i američka privreda će biti uništene. I ovaj pokušaj da se Rusija prinudi sankcijama sada je učinio vrlo verovatnim da će američki dolar kao međunarodna rezervna valuta biti bačen na smetlište istorije“, rekao je Džonson, dodajući, da su ruski vojni udari u zapadnoj Ukrajini šokirali i uznemirili zvaničnike NATO-a.

Podsetimo, prvi udarac usledio je 13. marta u Javorivu. Rusija je tu bazu pogodila sa nekoliko projektila, od kojih su neke navodno hipersonične. Ubijeno je više od 200 stranih plaćenika, uključujući američku i britansku vojsku i obaveštajno osoblje, a na stotine je ranjeno. Mnogi su zadobili katastrofalne rane, kao što su amputacije, i nalaze se u bolnici. Ipak, NATO i zapadni mediji su pokazali malo interesovanja za izveštavanje o ovoj katastrofi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter