Izvor: Sputnik Srbija
02.08.2022 u 14:42
0

ŠPANIJA ODUSTALA OD ISPORUKE TENKOVA „LEOPARD 2“ UKRAJINI, A RAZLOG JE OVO!

Španija odustala od ideje da isporuči tenkove „Leopard 2“ Ukrajini, saopštila je španska ministarka odbrane Margarita Robles.

„Još uvek istražujemo sve mogućnosti, ali već sada mogu da vam kažem da tenkovi ‘Leopard’, koji su godinama bili uskladišteni u Saragosi, ne mogu da se predaju, jer su u apsolutno žalosnom stanju“, objasnila je ministarka, prenosi „Servimedija“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VAŠINGTON ŽELI DA IZVRŠI DODATNI PRITISAK NA PEKING: Situacija u Tajvanskom moreuzu je unutrašnja stvar Kine!

Ona je dodala da je ponovno korišćenje takve opreme rizično za ljude koji je koriste.

Robles je rekla da će u sredu posetiti ukrajinsku ambasadu da sazna kako Madrid može da nastavi da podržava Kijev, posebno uoči dolaska zime koja će biti „veoma teška“.

Ranije su španski mediji javili da se Ministarstvo odbrane zemlje sprema da Ukrajini isporuči deset tenkova „Leopard 2A4“ i dvadeset oklopnih transportera M113. Navedno je da se tehnika, koju Madrid razmatra da isporuči, trenutno ne koristi i da je konzervirana u skladištima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter