Izvor: Happy BSC
07.04.2022 u 07:44
0

SPECIJALCI SA ZAPADA UPADAJU U KREMLJ I HAPSE PUTINA! Dramatične vesti stižu iz Rusije, iz MOSKVE poručuju: BRANIĆEMO SE DO KRAJA

Dmitrij Peskov, portparol Kremlja dao je intervjuu za francusku informativnu televiziju LCI, a na pitanje kako bi reagovala Rusija ako bi Zapad hteo da uhapsi Putina i sudi mu u Hagu ili negde drugde, odgovorio je da to nije moguće, „ni legalno, ni fizički“, i potvrdio da bi se Rusija u tom slučaju borila do kraja.

„Garantujemo da ćemo ostvariti naše ciljeve i osigurati bezbednost Rusije – rekao je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Francuski mediji postavili se pitanje Peskovu da li se Putin plaši da će doživeti sudbinu Sadama Huseina, Slobodana Miloševića ili Gadafija, „imajući u vidu da su autoritativni režimi potcenjivali snagu zapada“, odgovorio je negativno, istakavši da Rusija nema autoritativni režim i da iza Putina stoji cela nacija.

Peskov je u istom intervjuu rekao da potencijalno postavljanje američkog nuklearnog naoružanja na teritoriji Poljske predstavlja veliku opasnost za Rusiju i najavio uravnoteženje s neizbežnim razmeštanjem ruskog nuklearnog naoružanja na zapadnim granicama, istakavši da bi to stvorilo dodatne tenzije na kontinentu.

Dodao je i da je Rusija „odgovorna nuklearna sila i članica međunarodne zajednice“. Istakao je i da je hipersoničnim oružjem, koje je razvijeno kao odgovor na pokušaj SAD da rasporede raketne štitove svuda oko Rusije, obezbedila poziciju superiornosti.

„Ali, to ne znači da želimo da ga koristimo agresivno. To je isključivo odbrambeno oružje“, rekao je Peskov. On je naglasio da je Rusija ubeđena da rat u Ukrajini nije greška.

„NATO se proširio šest puta od raspada Sovjetskog saveza i svaki put su bili sve ambiciozniji“, dodao je Peskov.

Rekao je i da se stvara novi svetski poredak, s novim ekonomskim i monetarnim sistemom, a na mogućnost da EU prestaje da uvozi ruski gas, odgovorio da će gas onda prodavati drugim zemljama i „pažljivo sagledati gubitke u tom domenu“ u EU. Naglasio je i da, ukoliko se nastavi s praksom izbacivanja ruskih diplomata sa zapada, postoji potencijalna opasnost od prekida diplomatskih odnosa, a dodao i da Rusija veoma ceni napore koje Francuska i njen predsednik Makron ulažu u olakšavanju pregovora između Rusije i Ukrajine, prenose Novosti.

Uslov za prekid invazije na Ukrajinu je trajna vojna neutralnost Ukrajine, uz to i da Kijev prihvati status Krima kao dela Rusije, kao i dve nezavisne republike u Donbasu. Rekao je da bi u tom slučaju pregovora, trebalo da dođe i do susreta na najvišem nivou između predsednika Putina i Zelenskog. Odbio je optužbe da Rusija želi da ubije ili zbaci s vlasti Zelenskog, a takođe je rekao i da ne želi okupaciju Ukrajine. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter