Izvor: Mondo.rs
15.04.2022 u 11:09
0

STIŽE JOŠ JEDAN UDAR NA RUSIJU – AMERIKA IMA NOVE METE! Savetnik Bajdena obelodanio planove: Uzećemo im SVE

Sjedinjene Američke Države planiraju novi udarac na izbegavanje sankcija od strane Rusije, najavio je državni savetnik za bezbednost Džejk Saliven.

„Naš fokus narednih dana biće izbegavanje sankcija, i mislim da ćemo u narednih nedelju ili dve moći da objavimo ko su mete koje omogućavaju to izbegavanje i u Rusiji, i izvan nje“, rekao je savetnik predsednika Džoa Bajdena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Saliven je odbio da detaljnije izloži kakvo je izbegavanje u pitanju i ko su mete, ali je komentarisao zaplenu ruskih jahti i druge luksuzne imovine oligarha bliskih Vladimiru Putinu. On je otkrio šta će biti sa zaplenjenim bogatstvom Rusa.

Da li Ukrajina ima pravnog osnova da nacionalizuje rusku imovinu?

„Jednom kada zaplenimo tu imovinu, naš cilj nije da je vratimo, i predsednik aktivno istražuje dalje korake. Naš cilj je da ih iskoristimo na bolji način. Ali ću biti pažljiv u današnjem izlaganju, jer je u toku svojevrsni proces koji definiše principe tih daljih koraka. Međutim, mogu da vas uverim da cilj nije da ih jednostavno držimo neko vreme, da bismo ih onda vratili“, rekao je Saliven.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter