Izvor: telegraf
28.09.2023 u 07:39
0

STRAŠNA EKPOLOZIJA U UZBEKISTANU:Ogroman požar bukti blizu aerodroma, crni dim se diže u nebo VIDEO

Stravična eksplozija praćena velikim požarom dogodila se u četvrtak rano ujutro u jednom skladištu u glavnom gradu Uzbekistana Taškentu, javiljaju svetske agenije, pozivajući se na izveštaje lokalnih medija.

PROBEMI ZA DONALDA TRAMPA: Mogao da ostane bez svojih imanja: Prevare će ga možda koštati i kultne kule

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se ogroman stub vatre i dima koji se nadvija u noćno nebo Eksplozija se dogodila u skladištu u blizini aerodroma u Taškentu, navodi Rojters, pozivajući se na lokalni novinski sajt Darjo

U ovom trenutku nema izveštaja o povređenima i stradalima.

Pojedini ruski mediji javljaju da je do eksplozije došlo nakon što je grom udario u skladište. Navodno je u pitanju objekat firme Inter Logistics LLC.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter