Izvor: Alo
28.02.2024 u 07:18
2

SVI „ZAVRNULI SLAVINE“ I PREPUSTILI IH POTPUNOM NESTANKU: ŠOLC prelomio pa rekao da NEMA VIŠE POMOĆI ZA UKRAJINU – ZELENSKI poludeo!

Ruske snage zauzele još dva sela kod Avdejevke. Kijev navodi da je reč o strateškom povlačenju na teren pogodniji za odbranu. Nemački kancelar odbacio mogućnost da se trupe NATO-a nađu u Ukrajini, ističući da je sastanak u Parizu doneo saglasje o isporuci vojne pomoći. Kremlj upozorava da bi vojnici NATO-a u Ukrajini značili i direktan sukob sa Rusijom.

Vlasti u Kijevu saopštile su da se ukrajinska vojska povukla iz sela Sjeverne i Stepove u blizini Avdejevke, koju su nedavno zauzele ruske snage. Uz tvrdnju da je reč o selima sa manje od 100 stanovnika, portparol ukrajinske vojske Dmitro Lihovij navodi da je reč o strateškom povlačenju i da su se kijevske snage premestile na položaje pogodnijem za odbranu.

Po završetku samita u Parizu gde se dvadesetak evropskih čelnika dogovorilo o hitnoj većoj vojnoj i budžetskoj pomoći Kijevu, nemački kancelar odbacio je ideje Emanula Makrona o angažovanju trupa NATO u Ukrajini.

ORBAN SVE ŠOKIRAO PORUKOM: Rat u Ukrajini se može okončati samo na OVAJ NAČIN

– Ono što je dogovoreno među saveznicima, važi i za budućnost, a to je da neće biti vojnika evropskih zemalja ili članica NATO-a na tlu Ukrajine – rekao je Olaf Šolc.

Istakao je da su evropske države spremne da nabave oružje iz trećih zemalja, van Evrope, kako bi ubrzale isporuku vojne pomoći Ukrajini.

Kremlj upozorava da bi vojnici NATO-a u Ukrajini značili i direktan sukob sa Rusijom. „U slučaju pojave vojnika Alijanse na teritoriji Ukrajine ne treba govoriti o verovatnoći, već o neizbežnosti sukoba“, naglasio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Američka ministarka finansija Dženet Jelen pozvala je saveznike Vašingtona da odmrznu imovinu Centralne banke Rusije vrednu oko 300 milijardi evra i pošalju je Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SVI „ZAVRNULI SLAVINE“ I PREPUSTILI IH POTPUNOM NESTANKU: ŠOLC prelomio pa rekao da NEMA VIŠE POMOĆI ZA UKRAJINU – ZELENSKI poludeo!”

  1. Kada oni kažu da neće slati vojsku u usrainu, to vam prevedeno na srpski znači da su njihovi vojnici odavno u usraini. Ali to znači i da su njihovi vojnici dobili po zubima. Jer da imaju bilo kakvih uspeha oni bi to svakako objavili na sva zbona.

    6
    0
    Odgovori
  2. Zapad zeli da pripremi narod za pet ili desed godina za rat sa rusijom pokusacu asimilirati emigrante sa ponudama koji oni nece odboti da budu topovsko meso tako isto i Gringosi mada teksas pravi ogradu.ima ih mnogo vec u drzavi to je topovskao meso i nove clanuce Nato Pakta oni ne odustaju to je to i ko sad zeli svesno ili posvesno nuklearni rat smatrajuci da sa svojim agresivnim ponasanjem mugu stati da do njega ne doge ali , ali , ponekad ne ide sve. Po planu nesto nam se oklizne i povratka nema to je realnost kako ce u bliskoj ili daljnoj buducnosti sve zavrsiti covek je najdistruktivnije bice koje postoji na Planeta zemlji jer ne samo da imamo Atomske Bombe vec zelimo modificirati sve oko nas znajuci da donosi tregicne posledice to je to mi cemo biti uzrocnici samounistenja

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter