Izvor: RIA Novosti
07.02.2024 u 20:31
0

TAKER KARLSON NAPUSTIO MOSKOVSKI HOTEL: Američki novinar je izašao iz hotela Four Seasons kroz zadnji ulaz, prolazeći pored novinara(VIDEO)

Taker Karlson je izašao iz hotela Four Seasons kroz zadnji ulaz, prolazeći pored novinara koji su ga satima čekali

Američki novinar Taker Karlson napustio je prestonički hotel Four Seasons, izveden je kroz zadnji ulaz, pa je umalo prošao pored svih novinara koji su ga čekali u hotelu, javlja dopisnik RIA Novosti sa lica mesta.

CEO SVET ČEKA OVU INFORMACIJU! Evo kada će biti emitovan intervju KARLSONA sa PUTINOM po srpskom vremenu!

Novinari su Karlsona čekali od 10 časova – od trenutka kada je napustio Four Season, pa do oko 20 časova. napustio je hotel i ušao u automobil parkiran na ulazu. Proveden je kroz jedan od ulaza, ispred kojeg praktično nije bilo novinara – ipak su neki predstavnici medija uspeli da snime TV voditelja kako ulazi u automobil. Karlson nije odgovarao na pitanja novinara. Istovremeno, Karlson nije imao kofere u rukama. Ko je Taker Karlson i zašto ga mrze u Vašingtonu

Karlson je u utorak na društvenoj mreži Ks postavio video poruku na pozadini kremaljskih kula i Sabornog hrama Hrista Spasitelja, u kojoj je rekao da će uskoro intervjuisati ruskog predsednika. Prema rečima novinara, on će uzeti intervju zbog činjenice da Amerikanci potpuno ne znaju šta se dešava u Rusiji i Ukrajini. Istovremeno, Bela kuća je, prema rečima Karlsona, dva puta pokušala da poremeti intervju. Kasnije je sekretar za štampu Bele kuće Karin Žan Pjer demantovao ovu izjavu novinara.

Sat nakon objavljivanja, broj pregleda bio je 5,2 miliona, a preko noći je premašio 50 miliona. Istovremeno, ovaj indikator je rastao skoro svake sekunde.

Činjenicu da je Karlsonov intervju sa Putinom obavio u sredu je potvrdio i pres-sekretar ruskog lidera Dmitrij Peskov.

Prema Vall Street Journalu, Karlsonov intervju sa Putinom biće objavljen u četvrtak, 8. februara. Karlson je doleteo po Putinovu reč

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter