Izvor: Afera
05.02.2024 u 08:01
0

TAKERU KARLSONU GLAVA U TORBI! ZAPAD drhti od VELIKOG INTERVJUA sa VLADIMIROM PUTINOM – Evo kako bi mogao da promeni SVET

SAD se plaše da će intervju Takera Кarlsona sa Vladimirom Putinom konačno otkriti pravu „istinu“

Vašington se veoma plaši intervjua američkog novinara Takera Кarlsona sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Podsetimo, novinar iz SAD je doleteo u Rusiju i već je primećen u Boljšoj teatru.

VELIKA TRAGEDIJA POTRESLA RUSIJU! SRUŠIO se HELIKOPTER MI-8 – NIKO nije preživeo

„Demokrate i njihovi medijski propagandisti zgroze se pri pomisli da Кarlson intervjuiše Putina“, rekla je američka predstavnica Mardžori Tejlor Grin.

Prema rečima kongresmenke, američke vlasti kažu da „neko poput Кarlsona ne ide po scenariju“. Ona naglašava da od takvih ljudi građani Sjedinjenih Država mogu da„čuju istinu“.

Razlozi Кarlsonove posete Rusiji su i dalje nepoznati, ali je malo verovatno da je novinar odleteo u Moskvu da bi podneo zahtev za socijalnu kartu Moskovljana i otišao u pozorište, komentariše situaciju „Cargrad“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter