Izvor: Telegraf.rs
10.08.2023 u 22:56
0

TRAGEDIJA: Sin (11) poznatog glumca se utopio u Grčkoj

Shrvan bolom, gradonačelnik Fourna Corse, u Ikariji, govorio je za grčku Prototemu o stravičnoj tragediji u kojoj je život izgubio jedanaestogodišnji dečak, sin poznatog glumca Odiseja Stamulisa.

– U 18.30 majka me je obavestila da Hristosa nema od 14.00 časova. Odmah smo krenuli sa policijom, lučkom kapetanijom i počeli da ga tražimo, ali nismo mogli da ga nađemo. Shvatili smo da se nešto loše desilo i nažalost dete smo našli udavljeno. Majka mu je sa ostrva, došli su na odmor. Velika šteta je učinjena, šta god da kažemo, malo je – kaže gradonačelnik ostrva Dimitris Karidis.

Sutra ujutru telo nesrećnog jedanestgodišnjaka biće prevezeno na Samos na obdukciju.

Stravična  tragedija dogodila se danas u Fourna Corsu u Ikariji. Jedanaestogodišnjak je obukao kupaći kostim, uzeo masku i otišao da se kupa na plaži u blizini luke.

SRBIN TEŠKO POVREĐEN NA LEFKADI: Nije slušao upozorenja, pa UMALO NASTRADAO – JEZIVA SCENA

Uviđaj je počeo odmah, a nešto posle 20 časova komšija je pronašao beživotno telo deteta.

Prema prvim informacijama, jedanaestogodišnji dečak je otišao na kupanje i iz nepoznatog razloga je preminuo, informacija da se zapleo u mreže nije potvrđena.

Prema saznanjima, majka je šetala sa fotografijom svog sina u pokušaju da ga pronađe, a kako navodi očevidac, kada su dečaka izvukli iz mora, ljudi su počeli da plaču i viču „Doktore, zovite doktora!“.

Lekar je izašao na lice mesta i dao mu veštačko disanje koje nije bilo uspešno. Dete je vozilom hitne pomoći EKAV prevezeno u seosku ambulantu u Furniju, gde je konstatovana smrt.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter