Izvor: Kurir.rs
30.12.2023 u 18:21
0

„ON JE PREVERANT I NITKOV“: Tramp osuo paljbu po Bajdenu

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp nazvao je aktuelnog američkog lidera Džoa Bajdena „ prevarantom“ i priznao da ne može da veruje da namerava da se ponovo kandiduje.

KAKAV UDAR SATANISTA NA TRAMPA: I ova država sprečila njegovo kandidovanje za PREDSEDNIKA!

 „On je prevarant. On je nitkov. On je loš momak. Tip ne može da govori ili da poveže dve rečenice. Ne mogu da verujem da će postati kandidat“, priznao je bivši predsednik SAD.

Samom Trampu je zabranjeno da učestvuje na predizborima u dve američke države. Još 12 država planira da uvede sličnu zabranu kroz sudski sistem.

Politikolog Sergej Markov je u razgovoru za 360 sugerisao da će do 15 demokratskih država biti zabranjeno da učestvuje na izborima za Trampa, a do 15 republikanskih država da učestvuje na izborima za Bajdena, ali „izbori će se dogoditi, Tramp će pobediti neke, Bajden će pobediti druge“, nakon čega će uslediti građanski rat, kao rezultat toga, Sjedinjene Države će propasti kao sila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter