Izvor: Tanjug
05.08.2020 u 12:07
0

U ŠPANIJI DRAMATIČNO: Broj zaraženih premašio 300.000!

Broj zaraženih korona virusom u Španiji danas je premašio je psihološku granicu od 300.000, dok regionalne vlade pokušavaju da suzbiju oko 500 žarišta širom zemlje.

OVO MORATE ZNATI

CRVENI METEO-ALARM NA SNAZI U SRBIJI! Evo gde će biti NAJGORE

MILA IZDAJU I NAJBLIŽI! Predsednik mladih DPS otkačio gazdu i stao uz Srbe! (FOTO)

VRANJANKA POBEDILA KORONU: Marijana bez problema RODILA ZDRAVU DEVOJČICU

LJUBAV U DOBA KORONE TOPI I NAJTVRĐA SRCA: Zajedno su pobedili i smrtnosnu zarazu!

U OVAJ KINESKI PODZEMNI GRAD STAJE CELA SRBIJA: Izgradnju je naredio Mao, a evo zbog čega je VAŽAN! (VIDEO)

U poslednja 24 sata potvrđeno je 1.178 novih slučajeva, pa je ukupan broj oboljelih od početka pandemije dostigao 302.814, saopštilo je ministarstvo zdravlja.

U poslednjih nedelju dana preminule su 34 osobe čime je ukupni broj žrtava porastao na 28.498.

Španija, koja ima 47 miliona stanovnika, od marta je bila jedna od evropskih zemalja najviše pogođenih pandemijom i u kojoj je vanredno stanje trajalo govoto sto dana.

Nakon okončanja vanrednog stanja stanovnici se slobodno kreću što je u nekim slučajevima dovelo do novih slučajeva zaraze, posebno tokom većih porodičnih druženja, popularnih u Španiji, kao i tokom noćnih zabava.

SAZNAJTE JOŠ

(VIDEO 18+) UPOZORENJE! Isplivali vreli snimci iz kreveta bivše MIS, jedne od najlepših Srpkinja!

BIVŠA GASTOZZOVA SMOTALA KOŠARKAŠA: Zorica NE KRIJE, fotografišu se ZAJEDNO! (FOTO)

SAZNAJEMO: Evo ko je misteriozna poslanica zbog koje se podigla neviđena prašina

ALARMANTNO! AKO SE SPOJE KORONA I GRIP IMAĆEMO ITALIJANSKI SCENARIO: Vakcinacija protiv gripa nikada nije bila važnija

Poslednjih dana je najviše inficiranih u severoistočnim pokrajinama Aragon, Katalonija, u glavnom gradu Madridu i okolini, kao i u južnoj pokrajini Andaluziji.

Tamošnje vlade su ograničile rad noćnih klubova i pooštile novčane kazne za lokale koji ne poštuju mere ali i za stanovnike koji se zateknu na ulicama bez maske na licu, s obzirom na to da je njihovo nošenje obavezno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter