Izvor: Tanjug
02.03.2021 u 11:58
0

UBIŠE NAS NAFTA, GAS… Neverovatan skok štetnih gasova u vazduhu

Emisije ugljen-dioksida u svetu su se malo povećale u decembru, u poređenju na isti period u 2019. godine, pokazavši da je nagli pad povećanja štetnih gasova zbog pandemije je bio kratkog daha.

VESTI DANA

(UŽIVO) PREDSEDNIK VUČIĆ U SARAJEVU: Donacija vakcina za građane BiH (VIDEO)

HITNO, PO NALOGU ANE BRNABIĆ: Specijalni tim stiže u Vranje!

ZATVARANJE GRANICA: Ukoliko se mere ne budu poštovale, Crna Gora ima TRI mogućnosti

JOKIĆ IZUDARAN: Maloun uleteo na teren, psovao sudiju! (VIDEO)

Brojke su pokazale da su štetni gasovi od upotrebe nafte, gasa i uglja za dva odsto bili veći u decembru 2020. nego godinu dana ranije.

Pariska međuvladina agencija za klimatske promene je rekla da pokretanje industrija znači da se mnoge države suočavaju sa većom emisijom štetnih gasova.

PROČITAJTE JOŠ

MALI SAOPŠTIO DOBRE VESTI: Srbija najbolja u ekonomiji na celom kontinentu

BAKINA KUHINJA: Vrlo malo treba za GALA klopu (VIDEO)

UŽAS! U Golupcu nađena dva ugljenisana tela

Naučnici su prethodno izračunali da je emisija ugljen-dioksida pala za sedam odsto tokom 2020. godine, jer su ljudi uglavnom ostajali u kućama zbog pandemije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter