Izvor: sputniknews.com
26.05.2022 u 07:54
0

Ukrajina ZAUVEK IZGUBILA Azovsko more! Zaporoška i Hersonska oblast više nikad NEĆE BITI POD KONTROLOM kijevskog režima!

Ukrajina je zauvek izgubila izlaz na Azovsko more, pošto se Zaporoška i Hersonska oblast nikada neće vratiti pod kontrolu kijevskog režima, izjavio je član glavnog Saveta vojno-civilne administracije regiona Vladimir Rogov.

Ranije je stalni predstavnik Krima pri ruskom predsedniku, zamenik premijera krimske vlade Georgij Muradov izjavio da je nakon oslobođenja Marijupolja, Azovsko more postalo more koje zajedno koriste Rusija i Donjecka Narodna Republika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PUTIN POTPISAO UKAZ: Evo ko će imati olakšice za dobijanje državljanstva Rusije

„Ukrajina je zauvek izgubila Azovsko more. Luke u Zaporoškoj i Hersonskoj oblasti nikada više neće biti ukrajinske. Uveren sam da će, nakon ujedinjenja naših oblasti sa Rusijom, Azovsko more ponovo, kako je to bilo i ranije, postati isključivo unutrašnje more Ruske Federacije“, istakao je Rogov.

Rogov je prethodno izjavio da je povratak Zaporoške oblasti pod kontrolu Ukrajine isključen, isto kao i pregovori sa kijevskim režimom, i da budućnost oblasti može biti samo u sastavu Rusije. On je dodao je da je u oslobođenom delu Zaporoške oblasti uvedena bivalutna zona, odnosno da može da se plaća i u grivnama, i u rubljama.

Ranije je poslanik Državne dume ispred Krimske oblasti Mihail Šeremjet izjavio da je Ukrajina usled specijalne operacije i oslobođenja od ukrajinskih nacionalista Hersonske i južnog dela Zaporoške oblasti, faktički izgubila izlaz na Azovsko more, čime su srušeni planovi NATO-a da se učvrsti u toj oblasti posredstvom formiranja vojnih baza.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter