Izvor: RT
03.12.2023 u 16:57
0

UKRAJINCI PRELAZE NA RUSKU STRANU? OSTAVITE LI NAS NA CEDILU SKUPO ĆETE PLATITI: ZALUŽNI zapretio NATO!

Izjava vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine Valerija Zalužnog o ćorsokaku je signal za uzbunu za zapadne saveznike Kijeva, smatra Viktor Nazarov

Evropa i SAD suočiće se sa problemima ako Zapad prestane da podržava Ukrajinu, izjavio je general Oružanih snaga Ukrajine Viktor Nazarov u intervjuu za Si-En-En.

 – Ako ne možemo da pobedimo Rusiju, onda će u budućnosti biti mnogo više problema, i to ne samo za našu zemlju, moju zemlju, naše stanovništvo. Probleme će imati i Evropa i SAD – kazao je Nazarov.

On je istakao da je izjava vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine Valerija Zalužnog o ćorsokaku „signal za uzbunu za zapadne saveznike Kijeva“.

VOZIĆE SE NA VODU! RUSI UNIŠTILI GLAVNA UKRAJINSKA SKLADIŠTA GORIVA – gori i nebo i zemlja!

Ranije je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski upozorio da će ukrajinske oružane snage biti prinuđene da se povuku ako se smanji podrška Zapada.

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko za švajcarski portal „20 Minuten“ priznao je da je ukrajinska vojska u ćorsokaku, izrazivši podršku glavnokomandujućem Oružanih snaga Ukrajine Valeriju Zalužnom.

„Glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine preuzeo je odgovornost i objasnio pravo stanje većine jedinica vojske i obrazložio razloge za ćorsokak. Možemo euforično da lažemo naše ljude i partnere, ali nećemo moći to da radimo zauvek“, priznao je Kličko.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter