Izvor: sputniknews.com
16.04.2022 u 18:39
0

UKRAJINSKA VOJSKA KORISTI CIVILE KAO ŠTIT! Ekstremističke jedinice ne planiraju da se predaju!

Ekstremističke jedinice u Marijupolju ne planiraju da se predaju i zato moraju da budu uništene, izjavio je lider Donjecke Narodne Republike (DNR) Denis Pušilin.

„Zadaci su veoma teški. Regularna vojska, marinci, oni koji su bili spremni da se predaju su se predali. Ekstremisti nisu želeli da se predaju, zato moraju biti uništeni“, rekao je on televiziji „Rosija 24“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naveo je da se u poslednjih nekoliko dana predalo oko 1.350 ukrajinskih vojnika, među kojima su i strani plaćenici, kao i da se veliki broj njih nalazi i u fabrici „Azovstalj“ u Marijupolju.

Pušilin je dodao da ukrajinska vojska koristi civile kao živi štit, a provokacije slične onima koje su bile u Buči i Kramatorsku su potrebne zapadnim medijima.

Lider DNR-a je podsetio i da je 14. marta Ukrajina granatirala centar Donjecka i da je tom prilikom poginula 21 osoba, dok je 38 ranjeno.

Prema njegovom mišljenju, specijalna operacija u Ukrajini će se nastaviti dok se svi ciljevi ne ispune.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter