Izvor: Happy BSC
05.04.2022 u 09:30
0

UMIRAĆETE IZA REŠETAKA! Zelenski je poslao jezivu poruku RUSIMA, a onda je napao Putinovu ČELIČNU DAMU

Volodimir Zelenski je svoj govor posvetio ruskoj vojsci i vojnoj komandi, i poručio im da će provesti život iza rešetaka po okončanju sukoba.

Sve Olge Skabejeve, večernji glasnogovornici, frontalni lažovi i njihovi šefovi u Moskvi treba da upamte: kraj vašeg života biće iza rešetaka. U najboljem slučaju„, rekao je Zelenski, koji je imenom naveo rusku TV voditeljku Olgu Skabejevu, koju mediji nazivaju „Putinovom čeličnom TV damom“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Sada je 2022. godina i imamo mnogo više oružja i alata od onih koji su korišćeni kada su gonili naciste posle Drugog svetskog rata.“ Zelenski je rekao da Ukrajina „čini sve da što pre identifikuje svu rusku vojsku koja je umešana u ove zločine“.

On je naglasio da sve umešane u zločin treba kazniti i da će to biti zajednički rad Ukrajine, Evropske unije i međunarodnih institucija, posebno će biti posla za Međunarodni krivični sud.“Svi zločini okupatora su dokumentovani. Obezbeđena je neophodna proceduralna osnova za privođenje ruske vojske pravdi za svaki zločin koji počine…“ kazao je on.

„Doći će vreme kada će svaki Rus saznati potpunu istinu o tome ko je od njihovih sugrađana ubijao. Ko je naređivao. Ko je zažmurio na ubistva. Sve ovo ćemo to ustanoviti. I objaviti celom svetu“, istakao je Zelenski.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter