Izvor: Kurir
10.07.2024 u 22:32
0

UMRO VERENICI NA RUKAMA: Jezivi snimak, okrenuo leđa, a onda ga KRVNIČKI NAPALI

Poznati turski glumac i muzičar Umut Emre Ajtekin preminuo je verenici na rukama nakon što je pretučen u jednom restoranu u Istanbulu!

Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Hajretina Ostašija i Džejhuna Tusdžununa koji su nogama i rukama 4. februara naneli Ajtekinu povrede od kojih je na mestu preminuo.

OVO SU UBIJENE ĆERKE POZNATOG VODITELJA: Treća ćerka izbegla smrt!

Na snimku nadzornih kamera vidi se da su Ajtekin i njegova verenica došli u restoran brze hrane oko 5.30 sati i seli za sto blizu optuženih koji su već jeli. Takođe se vidi da je nakon nekog vremena došlo do razgovora između Ajtekina i dvojice muškaraca.

Ajtekin je malo kasnije otišao do pulta da uzme hranu, međutim, Ostaši se iznenada zatrčao i udario ga u glavu. Muzičar je pao nakon čega su obojica optuženih nastavili da ga udaraju nogama i rukama. Verenica je pokušala da ih razdvoji, međutim, Ajtekin je već zadobio kobni udarac.

 

Ostaši je tužiocima rekao da ga je muzičar vređao za stolom i da ga je udario jer je bio isprovociran. Tusdžun takođe tvrdi da ga je Ajtekin psovao.

– Žrtvu, koja je pala na zemlju, udario sam između leđa i ramena tri ili četiri puta jer sam mislio da ima pištolj kod sebe. Psovao mi je majku i zato sam ga udario – rekao je na saslušanju.

Verenica nastradalog muzičara, Sandra Marija Magdelana Zepin, navela je u tužilaštvu da su tokom prethodnog dana i večeri pili alkohol na različitim mestima i da su 4. februara oko 5.30 došli u restoran da jedu. Zepin je naglasila da je primetila dvojicu krupnih muškaraca za susednim stolom i da joj je Tusdžun dobacivao kad je Ajtekin otišao u toalet.

– Hajde da pronađemo drugi sto – predložila je vereniku kad se vratio iz toaleta i objasnila mu šta se dogodilo.

Ajtekin je potom prišao optuženima da porazgovaraju, međutim, kako je Zepin izjavila, nije bilo teških reči.

– Nešto su rekli jedan drugom kad je Umet otišao po hranu. Nisam razumela šta gu pričali. Onda je Ostaši prišao Umutu sa leđa i snažno ga udario u glavu. Nastavili su da ga tuku na zemlji. Nisam mogla da ih zaustavim – rekla je Zepin.

Tužilac za napadače traži doživotnu kaznu zatvora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter