Izvor: KURIR.RS
16.01.2024 u 17:31
0

UZNEMIRUJUĆE: Krokodil ščepao devojčicu i odvukao je… (VIDEO)

Devetogodišnju devojčicu iz Indonezije usmrtio je krokodil dok je u lokalnoj reci pecala sa braćom.

Devojčica, koja je poznata samo kao Desi, veslala je kad je reptil nasrnuo i odvukao je u vodu. Njena dva starija brata otrčala su nazad u svoje selo u Lemoambou da traže pomoć, ali je krokodil otplivao sa devojčicom.

Timovi za pretragu pronašli su njene ostatke stotinama metara niz reku šest sati kasnije.

UHAPŠENA U VENČANICI : Reketirala pa pala a muž pobegao

– Situacija na reci bila je mirna sve dok iznenada žrtvu nije zgrabio krokodil. Njena starija braća su pokušala da joj pomognu, ali ju je krokodil vukao dok se nije udavila – rekao je šef policije Muhamed Nekson.

Lokalni mediji navode da je telo devojke pronađeno oko jedan kilometar od lokacije gde ju je krokodil napao. Telo devojčice je predato porodici.

Jedna radnica na plantaži u Indoneziji, podsetimo, uspela je da pobegne iz čeljusti krokodila nakon 90 minuta borbe. Radnica je skupljala vodu iz potoka prekrivenog korovom kad ju je krokodil ščepao i odvukao u potok.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter