Izvor: Tanjug
20.11.2022 u 10:23
0

VENČANJE IZ BAJKE U BELOJ KUĆI: Bajdenova princeza izgovorila sudbonosno „DA“ (FOTO)

Unuka predsednika SAD Džozefa Bajdena, Naomi, rekla je sudbonosno „da“ u Beloj kući u subotu, što je bilo 19. venčanje u više od 200 godina istorije rezidencije američkog predsednika, javlja AP.

Naomi (28) se udala za Pitera Nila (25), ali je ceremonija bila zatvorena za javnost.

DANAS MU JE ROĐENDAN! Bajden puni 80 i pred njim je VAŽNA ODLUKA


Svadbi je prisustvovalo 250 članova porodice i prijatelja sa obe strane, a mladenci su nosili kreacije modnog dizajnera Ralfa Lorena.

Bajden i njegova supruga Džil bili su domaćini venčanja njihove najstarije unuke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Bila je radost gledati Naomi kako raste, shvatati vremenom ko je ona, i posmatrati neverovatan život koji je sebi izgradila. Puni smo ponosa kada je vidimo da je odabrala Pitera za supruga i počastvovani smo što ga primamo u porodicu. Želimo im budućnost punu osmeha i ljubavi – navodi se u zajedničkom saopštenju predsednika i prve dame SAD.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter