Izvor: Tanjug
20.11.2022 u 11:13
0

JERMAK SIGURAN U POBEDU UKRAJINE: Milioni građana sanjaju da će se ovaj rat što pre završiti

Šef kabineta ukrajinskog predsednika Andrij Jermak izjavio je danas da prognoze o okončanju rata u proleće naredne godine „zvuče kao san“.

Jermak je komentarišući izjave zamenika ministra odbrane Ukrajine Vladimira Gavrilova na Međunarodnom bezbednosnom forumu u Halifaksu, rekao da je malo verovatno da će se rat okončati na proleće, prenela je agencija Unian.

RUSI PISALI UJEDINJENIM NACIJAMA Traži se od Gutereša da zaustavi ukrajinsko kršenje međunarodnog humanitarnog prava!

– Zvuči kao da je ova fraza zamenika ministra odbrane Ukrajine san. Naravno, milioni Ukrajinaca sanjaju da će se ovaj rat što pre završiti. Ipak, biću realniji – rekao je Jermak.

Istakao je da je Ukrajina postigla uspeh na hersonskom i harkovskom pravcu, ali da se rat nastavlja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nisam spreman da navedem tačan dan i vreme kada ćemo pobediti. Ali to će se sigurno desiti. Svakog dana, svakog minuta činimo sve što je moguće da naša zajednička pobeda sa partnerima dođe što pre – rekao je Jermak.

Komentarišući prognoze o završetku rata, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je istakao da se situacija na frontu ubrzano menja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter