Izvor: sputniknews.com
09.05.2022 u 21:54
0

VESELI SE SRPSKI RODE! Pavlina i Danica dočekane OVACIJAMA na proslavi Dana pobede u Moskvi! (FOTO) (VIDEO)

Dvanaestogodišnja Pavlina Radovanović iz Orahovca, srpske enklave na Kosovu i Metohiji, i Danica Crnogorčević iz Crne Gore izazvale su prave ovacije u Moskvi, gde su nastupile na proslavi 9. maja, Dana pobede nad fašizmom.

Pavlina i Danica su nastupile na Međunarodnoj sceni „Besmrtnog puka“ u Parku Gorkog i svojim anđeoskim glasovima pobrale sve simpatije publike, među kojima je bilo i predstavnika srpske dijaspore koja živi u Moskvi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SPEKTAKULARNO! Ruski kosmonauti razvili zastavu u SVEMIRU i ČESTITATI DAN POBEDE! (FOTO) (VIDEO)

Pavlina je otpevala pesmu „Rusija, boljšaja, velika”, čija je polovina teksta bila na ruskom, a polovina na srpskom jeziku, dok je Danica nastupila sa pesmom „Veseli se srpski rode“.

U publici su se vijorile srpske trobojke, a voditelj je bio toliko oduševljen raskošnim talentom dvanaestogodišnje devojčice i reakcijom publike na njen nastup da je pozvao da se vrati na scenu i da još jednom pozdravi prisutne, što je ona i učinila držeći skupljena tri prsta i uzidižući ruku.



Srbi su i sa Danicom u glas pevali „Veseli se srpski rode“, a kako je izgledao nastup naših predstavnica u Moskvi pogledajte u videu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter