Izvor: sputnikportal.rs
02.11.2022 u 11:28
0

„VODE HIBRIDNE RATOVE“ Zaharova izjavila da su zapadne države učestvovale u terorističkom napadu na ruske brodove!

Zapadne države su učestvovale u terorističkom napadu na ruske brodove koji su obezbeđivali realizaciju perehrambenog sporazuma, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

„TO JE NAPAD, PRAVA AGRESIJA“ Zaharova izjavila da su ruski neprijatelji prešli na upotrebu informaciono-psihološkog uticaja!

– Oni se, zaista, bore protiv nas, vode hibridne ratove, koji ponegde prerastu u direktnu konfrontaciju. Čak i taj teroristički napad od 29. oktobra na naše snage koje su obezbeđivale humanitarni koridor odvijao se uz direktno učešće zapadnih država. O tome smo već govorili. U napadu su učestvovali britanski specijalisti i američka tehnika koja se nalazila u tom rejonu neposredno pre terorističkog napada – rekla je ona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija je 29. oktobra objavila da je obustavila učešća u „prehrambenom sporazumu“ UN, koji obezbeđuje izvoz proizvoda iz ukrajinskih luka zbog terorističkih napada ukrajinskih dronova na brodove Crnomorske flote u vodama kod Sevastopolja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter