Izvor: happybsc
04.02.2024 u 08:30
0

ZAHAROVA PITALA NAKON NAPADA: Da li sada vidite da je režim u Ukrajini teroristički

Na društvenojh mreži x portaprolka rruskog Ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova prokomentarisla napad na stambena naselja Lisičanska i pekaru u kojoj je stradalo 28 civila. Zaharova se zapitala kako bi bilo Parižanima da im se to dogodi da odu po baget

Zaharova još doadaje „Prema preliminarnim podacima, napad je izveden upotrebom zapadnog oružja. Novi teroristički napad „zahvaljuje” kijevskim ekstremistima za „velikodušnu” finansijsku podršku zemalja Evropske unije.

RASTE BROJ POGINULIH U LISIČANSKU: Broj poginulih porastao na 28, izvučeno još desetoro povređenih

Građani EU moraju da znaju kako se koriste njihovi porezi – navikli su da kupuju smrtonosne sisteme oružja i šalju ih kijevskom režimu, koji ih koristi za ubijanje civila.

Pozivamo Parižane da zamisle kako su ujutru otišli ​​da kupe baget, a stanovnike Rima da popiju šolju kafe sa kornetom – ali umesto svežeg peciva, kući su doneli rođake povređene ili ubijene od ukrajinskih terorista.

Ovo je još jedan dokaz zločina kijevskog režima, njegovih vođa na Bankovoj i činjenice da su oružane snage Ukrajine, kako je primetio ruski predsednik V.V. Putina, konačno su se pretvorili u terorističku organizaciju.

Rusija će obavestiti međunarodne organizacije o još jednom terorističkom aktu bande Zelenskog. Očekujemo da relevantne međunarodne organizacije odmah i bezuslovno osude zločine kijevskih militanata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter