Izvor: alo.rs
25.12.2023 u 13:17
0

ZAPALIO SE RUSKI NUKLEARNI BROD: Požar krenuo iz jedne od kabina

Požar je brzo ugašen, a povređenih nije bilo.

Požar koji se dogodio u jednoj od kabina teretnog broda i ledolomca na nuklearni pogon Sevmorput u Murmansku, nije pretio sistemima za održavanje života i nije pretio reaktorskoj instalaciji, saopštilo je danas Odeljenje za komunikacije FSUE Atomflot.

„Dvadeset četvrtog decembra u Murmansku, na nuklearnom teretnom brodu Sevmorput, došlo je do požara u jednoj od kabina, površine oko 30 kvadratnih metara. Požar je brzo ugašen, žrtava nije bilo. Nije bilo opasnosti po sisteme za održavanje života i reaktorsku instalaciju“, navodi se u saopštenju.

SVE OČI UPRTE U CRVENO MORE: Ovo će biti okidač za TREĆI SVETSKI RAT

Kako je ranije saopštila Državna služba za vanredne situacije, požar je izbio na teritoriji pristaništa FDU „Atomflot“ u Murmanskoj oblasti, gde se zapalila jedna od kabina na teretnom boru i ledolomcu „Sevmorput“.

Požar je brzo ugašen, povređenih nije bilo.

Sevmorput je jedini nuklearni teretni brod u upotrebi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter