Izvor: Happy BSC
30.04.2022 u 14:14
0

ZASTRAŠUJUĆE PREDVIĐANJE UNUKE NIKITE HRUŠČOVA! Svet je veoma blizu NUKLEARNE KATASTROFE, čuli smo poražavajuće reči

Nina Hruščova, akademik čiji je pradeda bio vođa Sovjetskog Saveza tokom Kubanske raketne krize 1962. godine, upozorila je da je rat u Ukrajini opasniji jer se čini da nijedna strana nije voljna da se povuče.

Hriščova je rekla da su se i američki predsednik Džon Kenedi i Hruščov 1962. godine složili oko deeskalacije čim je nuklearni rat postao stvarna pretnja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ono što je tada spasilo svet je to što su i Hruščov i Kenedi, šta god da su mislili o ideologiji jedni drugih i koliko god se neslagali sa njom i nisu hteli da popuste, ali su se povukli kada se pojavila pretnja potencijalnim sukobom – rekla je. 

SKANDAL NA RUSKOJ TELEVIZIJI! Ispalimo SATANINOG SINA i za 202 sekunde Britanija više ne postoji, TEŠKE UVREDE izgovorene su u programu (VIDEO)

Istakla je da sada nije videla ni jednu stranu – posebno rusku – da se povlači, rekavši da je to ono što je „najviše plaši“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter