Izvor: Sputnjik
21.02.2024 u 07:17
1

ŽELELI SU OVAKO DA ME UCENE! TAKER KARLSON u ispovesti kako su ga AMERIČKI AGENTI UCENJIVALI pre INTERVJUA sa PUTINOM!

Američki novinar Taker Karlson izjavio je da ga je pre intervjua sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom pratila Agencija za nacionalnu bezbednost SAD.
„Pozvao me je novinar ‘Njujork tajmsa’, mog prijatelja je pozvao drugi reporter tog lista, pitali su kada će biti intervju s Putinom. Oni to nisu mogli da znaju, nikome o tome nisam govorio, ni supruzi, ni producentu, ni deci … Očigledno su to ponovo uradili, curenje informacija je bilo preko ‘Njujork tajmsa’ da bi se osujetio intervju“, rekao je Karlson za „Beljz“.
Prema njegovim rečima, priprema intervjua trajala je oko dve godine. Moskva, koja se saglasila sa intervjuom, upozorila je da će on biti otkazan ako vest o tome procuri.
Karlson je uveren da da ga je pratila Agencija za nacionalnu bezbednost SAD.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŽELELI SU OVAKO DA ME UCENE! TAKER KARLSON u ispovesti kako su ga AMERIČKI AGENTI UCENJIVALI pre INTERVJUA sa PUTINOM!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter