Izvor: NOVOSTI
14.06.2024 u 12:25
0

ZELENSKI JE MAJSTOR ŠOU-BIZNISA KOJI LJUDE STAVLJA POD NOŽ Zaharova bez dlake na jeziku: Kakvi sporazumi, to su obični papiri

SPORAZUMI o bezbednosnim garancijama između Ukrajine i SAD nemaju pravnu snagu, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Sjedinjene Države i Ukrajina potpisale su u četvrtak sporazum o bezbednosnim garancijama, koji je, prema Beloj kući, osmišljen da postane „most“ za članstvo Ukrajine u NATO. Potpisnici sporazuma nakon sastanka u Italiji bili su Džozef Bajden i Vladimir Zelenski, kome je mandat istekao krajem maja. Time su SAD postale 16. zemlja koja je potpisala takav sporazum sa Ukrajinom.

– Tako je i sa ovim takozvanim sporazumima, činjenica je da su to obični papiri, ne želim da umanjujem važnost rada sa štampom, ali negde mi se čini da će saopštenja za javnost biti još važnija jer oni nose određenu suštinu, reflektuju događaje koji su se desili, a ovi nemaju nikakvu pravnu snagu – rekla je ona.

Prema Zaharovoj, oni su potrebni „da pokažu građanima koji ostaju u Ukrajini, a koje Zelenski još nije stavio pod nož, da je svetska zajednica izgleda uz njih“.

– Naročito smatram da im je ovo potrebno da bi došli na takozvanu konferenciju u Švajcarsku sa nekim dešavanjima, opet kvazipravne prirode – dodala je ona.

KUBA KLIČE OSLOBODIOCIMA! STIGAO “ ADMIRAL GORŠKOV“, RUSI SPAŠAVAJU: Amerikanci na aparatima!

 

Inače, zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova nazvala je Vladimira Zelenskog i majstorom šou-biznisa, koji koristi čitavu paletu umetničkih mogućnosti da loše prođe kao dobro.

On smatra i da će doći do kolapsa evroatlantskog sistema bezbednosti i da će morati da se stvori novi, kao i da države treba da razrade svoje opcije za obezbeđivanje bezbednosti u Evroaziji, navodi RIA Novosti.

Takođe je rekao i da se svet menja, te da ništa više neće biti kao pre ni u ekonomiji, tehnologiji, globalnoj politici, kao ni u drugim oblastima, prenosi Sputnjik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter